Toggle navigation

Васпитачи малишанима: „Чудна шума“ оаза пријатељства

Новогодишња представа за децу „Чудна шума“, по идеји и изведби васпитача вртића „Плави чуперак“, одиграна је за малишане ПУ „Драгољуб Удицки“ у кикиндском позоришту.

На непосредан и духовит начин, представа „Чудна шума“ бави се значајем пријатељства, љубави и радости. Шума је место пуно мистерија и тајни, па није чудно што је радња представе смештена управо тамо. Али ова чудна шума живи од најфинијих емоција које изазивају љубав, песма и другарство.

– Представа је интерактивна, пре свега едукативна, јер говори о важности другарства и пријатељства , која се управо стичу у вртићу. Кроз игру, глуму, предивну кореографију и сценографију, васпитачи су пренели деци новогодшњу чаролију, рекла је за сајт предшколске установе главни васпитач вртића „Плави чуперак“, Кристина Дрљић. Она је напоменула да ће представа имати неколико извођења, докле год је не виде малишани свих 18 вртића предшколске установе.

Уз снажну поруку коју носи, да су љубав, пријатељство и радост моћни покретачи животне енергије и да их треба чувати и неговати, „Чудна шума“ намењена је деци узраста од три до седам година.

Сценарио и режија: Главни васпитач вртића „Плави чуперак“  Кристина Дрљић са колегама

Глума и сценографија: васпитачи вртића „Плави чуперак“

Костими: Милица Михаљчин и Надица Томић, према идеји васпитача

Музичка подршка: Саветник за музичко васпитање Александар Митревски