Toggle navigation

„Мики“ освојио шест награда на ликовном конкурсу

На ликовном конкурсу под називом „Подводни свет“, који је организовао Културни центар у сарадњи са Ронилачким клубом ,,Орка”, деца из вртића ,,Мики” освојила су 6 награда и тиме показала изузетну креативност и запажене резултате. На дан доделе награда, учесници ликовног конкурса били су гости филма о подводном свету када су имали прилику да се ближе упознају са ронилачким спортом.

За малишане и васпитаче из вртића „Мики“, 30. новембар био је значајна потврда рада у области ликовних активности. Најуспешнија су била деца из вртића ,,Мики”, освојивши 6 награда, од којих је девојчица из старије групе, Уна Бунић (васпитачице Јелена Михаљчић и Даниела Абази) освојила специјалну награду и добила сребни пехар. Међу награђенима су још и Страхиња Дучић, Лав Шошкић и Миња Ердељан (васпитачи Маријана Ердег и Драгослав Танацков) као и деца из припремно-предшколске групе Дрина Адамов и Ана Беренг (васпитачи Клара Катић и Јасмина Радосавчев).

Васпитачица Јасмина Радосавчев је примила пехар и диплому у име колектива ПУ ,,Драгољуб Удицки” за допринос Установе и учешће на ликовном конкурсу.