Toggle navigation

Поклон за маму

ОД ТОЛИКО ЛЕПИХ, НАЈЛЕПШИХ РЕЧИ,
ДА СЕ ИСПРИЧА СТО ЈЕДНА БАЈКА,
НИЈЕДНА НИЈЕ ТОЛИКО ЛЕПА,
ТОЛИКО НЕЖНА, КАО РЕЧ МАЈКА.